top

Først og fremmest er vi hele mennesker, med stor erfaring fra et stort antal projekter, og “det virkelige liv“

Michael Egløkke Larsen, Partner

Michael har de sidste 14 år arbejdet som konsulent. I den tid har han med sikker hånd gennemført et stort antal transformationprojekter. Millioner er opnået i forbedringer  i samarbejde med kundens medarbejdere. Arbejdet spænder fra, procesoptimering, implementering af nye ledelses-systemer, forandrings-ledelse og udvælgelse af samarbejdspartnere for digitale løsninger til kulturforandring og sammenlægning af fabrikker globalt.

Michael har sammenlagt mere end 25 års erfaring fra generel ledelse og produktions og supply chain området, Michael har i det private erhvervsliv haft roller som  Fabriksdirektør, Plant Manager (Electrolux, Jeld Wen), Koncern COO (Svendborg Brakes, Broen A/S). 

Michael har ved flere lejligheder siddet på den anden side af bordet og har været køber af konsulenter flere gange. Det er klart at dette giver Michael en unik forståelse for kunden og hvorledes man skal samarbejde. Ligeledes har Michael en veludviklet evne til hurtigt at sætte sig ind i kundens situation samt et stort kendskab til en række redskaber og det metodeapparat vi anvender. 

Michael har gennemført Dansk Industri's Executive Programme (MBA) er  uddannet projektleder, teknonom og maskinmester

Jan Ernst Samuelsen, Partner

Jan har mere end 25 års erfaring fra den operationelle Konsulent niche. 

Startede som konsulent, projektleder og har igennem 10 år været en del af den øverste ledelse blandt andet som ansvarlig for Analyser i Europe, direktør for DACH i en global konsulent virksomhed, COO og senest som ansvarlig for kunderelationer fra start til slut i et dansk konsulenthus. 

Det er blevet til mere end 100 analyser og et stort antal implementerings-projekter.

Jan har arbejdet globalt, den største del af tiden i en lang række af industrier/sektorer og med en bred vifte af temaer. Dette har givet en dyb forståelse for både issues, kerneårsag og ikke mindst løsninger samt potentialer.

Grundet evnen til at bygge gode relationer og resultater fungerer Jan ofte i rollen som “trusted advisor” en sparringspartner for den øverste ledelse.

Jan er markedsøkonom, har en BA Hon. i international business 

Vi har arbejdet for et stort udsnit af virksomheder